0
0 Items Selected

No products in the cart.

Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Vigtig information Læs venligst de følgende vilkår, før du bestiller produkter fra CLAY by Tina Marie på www.claybytinamarie.dk.

Følgende vilkår gælder for alle aftaler om køb og levering af varer fra CLAY by Tina Marie, “claybytinamarie.dk”, “Vi”, “Os” eller “Vores”.

Vilkårene kan ændre sig uden varsel, og derfor anbefaler vi, at kunderne gennemgår vilkårene før hver købstransaktion.

www.claybytinamarie.dk er åben 24 timer i døgnet, men kan være lukket på grund af vedligeholdelse. En ordre, der er placeret på en helligdag, vil blive behandlet på den følgende arbejdsdag.

Claybytinamarie.dk handler ikke med personer under 18 år.

Når du placerer en ordre på www.claybytinamarie.dk, afgiver du et tilbud om at købe det produkt, du har valgt, på de vilkår, der er fastsat i de generelle købsbetingelser. Vi er fri til at acceptere eller afvise dit tilbud om at købe varerne. Blandt andet forbeholder vi os retten til at afvise ethvert tilbud om køb i følgende situationer, uden at være ansvarlige for skader eller andre omkostninger:

 • Din betalingsinformation er ikke korrekt eller kan ikke verificeres.
 • Din ordre er afgivet med det formål at begå svindel osv. eller i forbindelse med en kriminel handling eller anden ulovlig aktivitet.
 • Der opstår en utilsigtet fejl på www.claybytinamarie.dk, f.eks. en betalingsfejl, en prisinformationsfejl og lignende.
 • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år.

Aftalens indhold

Med ordrebekræftelsen modtager du en bekræftelse af aftalen. Vi opbevarer aftalerne, herunder dit tilbud og ordrebekræftelsen, i en vis periode, og vi anbefaler, at du også gemmer disse dokumenter, da de ikke nødvendigvis vil være tilgængelige på www.claybytinamarie.dk efterfølgende.

Foranstaltninger mod svindel

For at beskytte dig og vores andre kunder mod svindel og opretholde en høj grad af sikkerhed for onlinekøb kan vi implementere en verifikationskontrol. Verifikationskontrollen kan omfatte de oplysninger, du sender, når du afgiver dit tilbud, herunder din adresse og betalingsoplysninger.

Typer af kort:

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

 • VISA
 • VISA/Dankort
 • MasterCard
 • American Express
 • Google Pay

Betalingsprocedure:

Sikker betaling med STRIPE betalingsgateway.

Når din vare forlader mit studio og skal leveres, vil din betaling blive trukket via den valgte betalingsservice.

Priser og gebyrer

Alle oplyste priser for produkter, leveringsomkostninger og andre udgifter inkluderer skatter og moms . Omkostninger i forbindelse med levering, fragt eller porto kan variere og tilføjes til hver ordre.

Valuta

Du kan betale i DKK.

Køb

Aftalen indgås, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse via e-mail fra CLAY by Tina Marie. En forudsætning er, at klienten har angivet korrekte oplysninger om deres e-mail-adresse og fysiske adresse. Beløbet trækkes fra kundens kort, når ordren sendes fra CLAY by Tina Marie. Når betalingen er bekræftet, kan du ikke længere foretage ændringer. Det er derfor altid en god idé at kontrollere, om ordren, kontaktoplysningerne og leveringsoplysningerne er korrekte, inden du bekræfter din ordre. Kunden skal forvente, at der kan gå op til 2 uger mellem det tidspunkt, hvor produktet returneres til vores lager, og det tidspunkt, hvor vi modtager og registrerer det som returneret. Hvis kunden har betalt med kreditkort, kan det tage op til 5 arbejdsdage, før beløbet refunderes til kortet.

Levering

CLAY by Tina Marie’s målsætning er at afsende din pakke inden for 2-3 arbejdsdage.

Leveringstider kan variere afhængigt af mængden af ordrer, der skal behandles, og omstændigheder uden for vores kontrol. I ferieperioder må forventes en længere leveringstid, og du vil blive informeret om dette i bestillingsprocessen.

CLAY by Tina Marie er ikke ansvarlig for manglende levering med forsendelsesmetoden uden Track & Trace. Hvis du har valgt forsendelsesmetoden med Track & Trace, er pakken forsikret. Hvis en pakke med Track & Trace ikke leveres, skal kunden kontakte distributionsfirmaet. Vi vil altid være glade for at hjælpe dig med et sporingsnummer.

CLAY by Tina Marie bruger ikke delvis levering. Når produkterne overdrages til transporten, trækkes pengene, og der sendes en leveringsbekræftelse via e-mail. Hvis ordren sendes med Track & Trace, kan den spores på internettet via sporingsnummeret.

Transport

CLAY by Tina Marie er ansvarlig, hvis produktet beskadiges under transport. I tilfælde af en beskadiget vare skal der sendes dokumentation til os. Dette er obligatorisk og kan ikke frafaldes. Hvis du beslutter at returnere en vare til os, er det dig, der er økonomisk ansvarlig for, at pakken returneres til os uden skader.

IKKE AFHENTET FORSENDELSER

Hvis en pakke ikke afhentes eller ikke kan leveres på grund af en forkert adresse, har CLAY by Tina Marie ret til at opkræve DKK 60 fra kunden for omkostningerne i forbindelse med den manglende levering. Hvis du ombestemmer dig, når ordren allerede er sendt, skal du stadig acceptere ordren og derefter sende ordren tilbage til os. Hvis pakken ikke accepteres eller afhentes inden for 14 dage, sendes den tilbage til os og registreres som en uafhentet pakke, og du opkræves i overensstemmelse hermed.

RETURNERING

Vi tilbyder en 30-dages returpolitik, som starter fra den dag, du modtager din ordre. Hvis du som kunde ønsker at bruge din 30-dages returpolitik, skal produktet være ubrugt, emballagen skal være intakt, og varen skal også være i god stand.

Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer til os, bedes du kontakte CLAY by Tina Marie: info@claybytinamarie.dk eller ringe til os på +45 4182 8333.

Hvis vi har sendt den forkerte eller en defekt vare, betaler vi naturligvis for forsendelsesomkostningerne. Det er ikke muligt at bytte en vare med en anden, derfor skal du bestille de nye produkter via www.claybytinamarie.dk. Bemærk, at enhver returneret vare skal sendes til:

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Danmark

ANNULLERING

Annullering (gælder kun for forbrugere) www.claybytinamarie.dk giver dig ret til at trække dig fra ethvert produkt inden for 30 dage. Annulleringsperioden udløber 30 dage efter, at du har modtaget din ordre. For at udøve din ret til at trække dig tilbage, skal du informere os om din beslutning om at trække dig fra kontrakten via e-mail. Du kan bruge den følgende standardformular for tilbagetrækning, men det er ikke obligatorisk. Fristen for annullering er opfyldt, hvis du sender din meddelelse om tilbagetrækning, før annulleringsperioden er udløbet.

STANDARDFORMULAR FOR TILBAGETRÆKNING

Til:

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Danmark

info@claybytinamarie.dk

Jeg / vi giver hermed meddelelse om, at jeg / vi ønsker at trække mig / os fra min / vores købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Navn:

Adresse:

E-mail:

Dato:

VIRKNINGER AF TILBAGETRÆKNING

Du skal betale omkostningerne i forbindelse med returnering af varen til os. Produktet skal sendes uden unødig forsinkelse. Vi anbefaler, at du gemmer kvitteringen som bevis for, at du har sendt pakken til posten / transportøren. Du hæfter kun for eventuel værdiforringelse af varerne som følge af håndtering ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis du har taget produktet i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og måde, det fungerer på, forbeholder vi os retten til at reducere tilbagebetalingen eller nægte tilbagebetaling.

BEMÆRK:

Du kan miste købsbeløbet, helt eller delvist. Dette sker, hvis produktet er blevet forringet, fordi:

Du faktisk har taget varerne i brug.

Det er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det.

Du har håndteret produktet på en måde, der ikke var nødvendig for at fastslå dets art.

MANGELFULD ELLER FORKERT VARE

Hvis din vare er mangelfuld, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte os. Hvis du allerede bemærker manglende eller fejl ved levering, skal du nægte at acceptere leveringen. Når du kontakter os, bedes du oplyse ordrenummeret og beskrive, hvad der er galt med produktet. I tilfælde af en defekt eller beskadiget vare skal der sendes dokumentation til vores kundeservice. Dette er obligatorisk og kan ikke frafaldes.

Du er ikke ansvarlig for omkostningerne i forbindelse med returnering af defekte varer eller forkerte varer. Vi refunderer naturligvis købsprisen og de oprindelige forsendelsesomkostninger, når vi modtager produktet. Hvis du ønsker, at vi leverer en tilsvarende vare til dig, og hvis vi er i stand til det, vil vi ikke refundere dine oprindelige leveringsomkostninger.

GARANTI

Vi følger de lovbestemte garantiregler for mangler ved varerne. Hvis der er fejl, opfordres kunden til straks at kontakte os og informere os om åbenlyse materielle eller produktionsfejl på de leverede produkter – dette gælder også for transportskader. Hvis du bemærker problemer med materialer, produktion eller eventuelle transportskader, bedes du sende dokumentation til os.

SIKKERHED

Vi bruger STRIPE SSL (Secure Socket Layer) til alle korttransaktioner. Transaktionerne er krypteret. Vi kontrollerer altid kortets gyldighed og om der er midler til købsprisen. CLAY by Tina Marie forbeholder sig ret til at nægte kreditkortkøb.

PERSONDATA

Hos CLAY by Tina Marie er vi meget opmærksomme på behovet for passende beskyttelse og håndtering af personlige oplysninger, som vi modtager. CLAY by Tina Marie er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data.

CLAY by Tina Marie regulerer løbende sin privatlivspolitik i overensstemmelse med interne processer og korrekt overholdelse af loven. CLAY by Tina Marie behandler dine personlige data fortroligt. Læs venligst vores privatlivspolitik, som forklarer, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, du giver os i forbindelse med bestillingsprocessen og din brug af claybytinamarie.dk generelt. De personlige data, der gives til os under købet, bruges til at indgå aftalen, vedligeholde vores kundeforhold og administrere marketingaktiviteter udført af CLAY by Tina Marie.

For at gennemføre ordrer er det nødvendigt at overføre oplysninger til tredjeparter. CLAY by Tina Marie overfører persondata til transportører til levering og meddelelse. CLAY by Tina Marie sælger eller videregiver aldrig personlige oplysninger til marketingaktiviteter fra andre virksomheder end CLAY by Tina Marie.

COOKIE-POLITIK

Læs mere her

ALDERSBEGRÆNSNING

CLAY by Tina Marie beskæftiger sig ikke med personer under 18 år, da det ifølge loven kræver, at du er myndig for at indgå en aftale.

FORBEHOLD

CLAY by Tina Marie er ikke ansvarlig for fejl i billeder og tekst samt priser på claybytinamarie.dk.

FORCE MAJEURE

CLAY by Tina Maries forpligtelser ophæves under force majeure. Hvis force majeure varer i mere end 2 måneder, har både kunden og vi ret til at ophæve aftalen uden nogen forpligtelse til kompensation. Med force majeure menes sygdom, transportforstyrrelser, import/eksport, uanset om det sker i virksomheden eller dens leverandører.

LOV OG VENUE

Enhver aftale mellem os er underlagt britisk lov. Enhver tvist, der opstår i forbindelse med vores aftale, herunder dens eksistens eller gyldighed, skal bringes for en kompetent domstol i Danmark.

FIRMADATA

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Danmark

info@claybytinamarie.dk

Tlf: +45 4182 9333

CVR-nr.: 41645245

PRIVATLIVSPOLITIK

CLAY by Tina Marie beskytter din personlige beskyttelse, når du bruger vores tjenester. Derfor har vi udarbejdet en politik, der beskriver, hvordan vi håndterer og beskytter dine personlige data. Denne politik vil altid kunne ændres, så sørg altid for at kontrollere, hvad der er gældende. Den seneste version af denne privatlivspolitik er altid tilgængelig på claybytinamarie.dk.

Denne privatlivspolitik gælder udelukkende for private kunder, der bruger vores online tjeneste.

Hvem er ansvarlig for dine personlige data?

CLAY by Tina Marie er databehandler for behandlingen af dine personlige data og har ansvaret for at sikre, at dine data håndteres korrekt i overensstemmelse med gældende lov.

Hvor opbevarer du mine personlige data?

De personlige data, der indsamles fra dig, vil blive opbevaret inden for Europa. Vi videregiver kun personoplysninger til en tredjepart, hvis det kræves ved lov. CLAY by Tina Marie kan også videregive dine personoplysninger til en tredjepart i de situationer, der er anført nederst i denne politik.

Hvilke personlige data indsamles?

Vi indsamler og opbevarer oplysninger om dig, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mobilnummer samt oplysninger om, hvordan du kan kontaktes (via e-mail og / eller SMS). Vi indsamler også oplysninger om dine køb, såsom købte varer, pris, dato og detail og eventuelle returneringer. Hvis du deltager i en begivenhed eller kontakter os, indsamler vi også dine personlige oplysninger på den lejlighed.

Hvordan bruger vi dine personlige data?

Vi bruger dine personlige data til følgende formål:

At fastslå din identitet

At behandle dine ordrer og returneringer

At kontakte dig med beskeder om leverancer, eller hvis der er problemer med levering af dine produkter

At besvare dine spørgsmål via e-mail eller via kundeservice

At analysere og segmentere til målrettede kampagner

At informere dig om begivenheder, hvis det ønskes

At invitere dig til begivenheder, hvis det ønskes

At teste og forbedre vores systemer og tilbyde tjenester
At forhindre svindel eller misbrug af vores tjenester

At tillade dig at deltage i vores konkurrencer Opbevaring

Vi opbevarer ikke dine personlige data længere end nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet ovenfor, eller ud over hvad der kræves ved lov. Derefter vil dine personlige data blive slettet.

Hvad er dine rettigheder?

Hvis du mener, at dine personlige data som behandlet af CLAY by Tina Marie er fejlbehæftede, undersøgt eller behandlet i strid med loven, har du ret til at anmode om, at personlige data rettes, blokeres eller slettes. Dette gør du ved at kontakte vores kundeservice. CLAY by Tina Marie kan i nogle tilfælde være lovligt forpligtet til – og i nogle tilfælde lovligt berettiget til – at foretage behandlingen af dine personlige data, på trods af at du måtte have anmodet om, at de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde eller ændre de samtykker, du har givet, eller bede om ikke at modtage yderligere markedsføring, enten via kundeservice eller via det materiale, vi udsender.

Hvem har adgang til dine personlige data?

Dine personlige data vil ikke blive overført eller solgt til en tredjepart til reklameformål. Dine personlige data vil dog blive videregivet til en tredjepart, hvis det er nødvendigt for at yde tjenester til dig, f.eks. til leverandører, der gør dem ansvarlige for transport af bestilte produkter eller analyse af dine personlige data til distribution af tilbud. I lande, hvor det er muligt, kan dine personlige data også videregives til en tredjepart med henblik på at opdatere navn og adresse gennem et nationalt register eller anden offentlig registrering.

Hvordan beskytter vi dine personlige data?

CLAY by Tina Marie træffer de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der kræves ved lov, for at sikre, at dine personlige data ikke ændres, går tabt eller ødelægges eller at uautoriserede personer ikke kan få adgang til dem. Vores sikkerhedsprocedurer ændres løbende i overensstemmelse med teknologisk udvikling.

Alle transaktioner foretaget via webstedet med brug af dine personlige data vil blive krypteret ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer).

Social Plugins eksterne links

Der kan være links til eksterne websteder på claybytinamarie.dk. Disse er ikke omfattet af denne privatlivspolitik. CLAY by Tina Marie påtager sig intet ansvar for indholdet på de websteder, der er linket fra claybytinamarie.dk.

FIRMADATA

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3 5462Morud Danmark

info@claybytinamarie.dk

Tlf: +45 4182 9333

CVR-nr.: 41645245

Politikken er gyldig fra oktober 2023

Read conditions in english

Terms & Conditions

 

Download Terms & Conditions

Important information

Please read the following terms before ordering products from CLAY by Tina Marie on www.claybytinamarie.dk

 

The following terms apply to all agreements of purchase and delivery of the item (s) from CLAY by Tina Marie, “claybytinamarie.dk”, “We”, “Me” or “Our”.

 

Conditions can change without notice and therefore we recommend that customers review the terms before each purchase.

www.claybytinamarie.dk is open 24 hours a day but may be closed due to maintenance. An order which has been placed on a holiday will be processed on the following business day.

Claybytinamarie.dk does not trade with any persons under the age of 18.

When you place an order on www.claybytinamarie.dk, you make an offer to buy the product that you have selected on the terms set out in the general conditions of purchase. We are free to accept or reject your offer to purchase the articles. Among other things, we reserve the right to refuse any offer to purchase one of the following situations, without being liable for damages or other costs:

 • Your payment information is not correct or can not be verified
 • Your order has been given for the purpose of committing fraud etc. or in connection with a criminal offence or other unlawful activity
 • There arises an inadvertent error on www.claybytinamarie.dk, e.g. a payment error, a price information error and such.
 • We have reason to believe that you are under 18. 

CONTENT OF THE AGREEMENT

With the order confirmation you will receive a confirmation of the agreement. We keep the agreements, including your offer and order confirmation for a certain period of time and we recommend that you also save these documents because they will not necessarily be available on www.claybytinamarie.dk afterwards.

MEASURES  AGAINST FRAUD

In order to protect you and our other customers from fraud and to maintain a high level of security for online purchases, we can implement verification check. The verification check may include the data that you send when you place your offer including your address, payment information.

TYPES OF CARDS:

We accept the following methods of payment:

 • VISA
 • VISA/Dankort
 • MasterCard
 • American Express
 • Google Pay

PROCEDURE OF PAYMENT:

Secure payment with STRIPE payment gateway.

Once your item leaves my studio, to be delivered, your payment will be charged to the selected payment service.

PRICES AND FEES

All listed prices of products, delivery costs and other expenses include taxes, VAT and duties.Costs relating to the delivery, freight or postage may vary and are added to each order.

CURRENCY

You can pay in DKK.

PURCHASE

The agreement is concluded when the customer has received an order confirmation via e-mail from CLAY by Tina Marie. A prerequisite is that the client has given correct information concerning their e-mail address and physical address.The amount is deducted from the customer’s card when the order is shipped from CLAY by Tina Marie. Once the payment is confirmed, you can no longer make changes. Therefore it is always a good idea to check if the order, the contact and delivery information are correct before you confirm your order.The customer should expect that it may take up to 2 weeks between the moment when the product is returned to our warehouse and the moment when we receive and register it as returned. If the customer paid by credit card may take up to 5 business days before the amount is refunded to the card.

DELIVERY

CLAY by Tina Marie`s objective is that we will ship your package within 2-3 working days.

Delivery times may vary depending on the amount of orders to be processed and on circumstances out of our control. During holidays a longer delivery time must be expected, and you will be informed about this in the ordering process.

CLAY by Tina Marie is not liable for lack of delivery with the shipping method without Track & Trace. If you have selected the shipping method with Track & Trace, the package is insured. If a package with Track & Trace is not delivered, the customer must contact the distribution company. We will always be happy to help you with a tracking number.

CLAY by Tina Marie does not use partial deliveries. When the products are handed over to the transit, the money will be debited and a delivery confirmation will be sent via email. If the order is sent with Track & Trace, it can be tracked on the Internet via the tracking number.

TRANSPORT

CLAY by Tina Marie is responsible if the product is damaged during the transit. In case of a damaged item, documentation must be mailed to us. This is mandatory and can not be waived. If you decide to return an item to us, it is you who is financially responsible for the package to be returned to us undamaged.

UNCOLLECTED PACKAGES

If a package is not picked up or can not be delivered because of an incorrect address, CLAY by Tina Marie has the right to charge the customer dkk. 60 to cover the costs in relation with the non-delivery. If you change your mind when the order has already shipped, you need to accept the order anyway and then send the order back to us. If the package is not accepted or retrieved within 14 days, it will be sent back to us and recorded as an unclaimed package and you will be charged accordingly.

RETURN

We offer a 30- day return policy which starts from the day you receive your order. If you as a customer want to use your 30-day return policy, the product must be unused, the packaging must be intact, and the item must also be in good condition.

If you want to return one or several items to us, please contact CLAY by Tina Marie: info@claybytinamarie.dk or call us +45 4182 8333

If we have sent the wrong or a defective item, we will of course pay the shipping fee. It is not possible to change a product with another that’s why you have to order the new products through www.claybytinamarie.dk . Please note that any returned item must be sent back to:

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Denmark

CANCELLATION

Cancellation (only applies to consumers) www.claybytinamarie.dk gives you the right to withdraw any product within 30 days.The withdrawal period will expire 30 days after you have received your order. To exercise the right of withdrawal, you must inform us about your decision to withdraw from the contract via email. You can use the following model withdrawal form but it is not mandatory. The cancellation deadline is met if you send your notice of his withdrawal before the withdrawal period has expired.

STANDARD FORM FOR WITHDRAWAL

TO:

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Denmark

info@claybytinamarie.dk

I / we hereby give notice that I / we want to withdraw in my / our purchase agreement on the following items:

Ordered on:

Received on:

Name:

Address:

Email:

Date:

EFFECTS OF WITHDRAWAL

You have to pay the costs associated with the returning of the item to us. The product must be sent without undue delay.We recommend that you save the receipt as proof that you have delivered the package to the post / carrier. You shall only be liable for any diminished value of the goods resulting from the handling other than what is necessary to establish the nature, characteristics and the way they work.

If you have taken the product in use beyond what is necessary to ascertain the nature, characteristics and the way it works, we reserve the right, in a specific assessment in each case, to reduce the repayment or denying the refunding…

NOTE:

You can lose the amount of your purchase, in whole or in part. This happens if the product is impaired because:

 • You have actually taken the goods in use.
 • It has been damaged while you were responsible for it.
 • You have handled product otherwise than was necessary to enable you to determine the nature.

INCOMPLETE OR WRONG ITEM

If your item is defective, or we have delivered incorrect items, please contact us. If you already notice any lack or default at the time of delivery, you should refuse to accept the delivery. When you call us, please provide the order number and describe what is wrong with the product. In case of a defective or damaged item, documentation has to be mailed to our customer service. This is mandatory and can not be waived.

You are not responsible for costs associated with the return of defective goods or incorrect goods. We will refund, of course, the purchase price and original shipping costs when we receive the product. If you want us to deliver a similar product to you and if we are able to do so, we will not refund your original delivery cost.

GUARANTEE

We follow the statutory guarantee rules for failures of the goods. If there are errors, the customer is requested to immediately contact us and tell us about any obvious material or production defects on the products delivered – this also applies to transport damage. If you notice any problems with the materials, manufacturing or any transport damage, you are asked to send some documentation to us.

SECURITY

We use STRIPE SSL (Secure Socket Layer) for all card transactions. The transactions are encrypted. We always check the validity of the card, and if there are funds for the purchase price. CLAY by Tina Marie reserves the right to refuse credit card purchases.

PERSONAL DATA

At CLAY by Tina Marie, we are very aware of the need for appropriate protection and management of any personal information that we receive. CLAY by Tina Marie is responsible for the processing of your personal data.

CLAY by Tina Marie regulates continuously its Privacy Policy in accordance with internal processes and proper alignment with the law. CLAY by Tina Marie treats your personal data confidentiality. Please read our Privacy Policy which explains how we use the personal information you provide to us in connection with the ordering process and your use of claybytinamarie.dk in general. The personal data given to us during the purchase are used to conclude the agreement, to maintain our customer relationships and to manage marketing activities carried out by CLAY by Tina Marie.

To carry out orders, it is necessary to transfer information to third parties. CLAY by Tina Marie transfers personal data to carriers for the passage of delivery and notification. CLAY by Tina Marie does not sell or never submit personal information for marketing activities from other companies than CLAY by Tina Marie.

COOKIE POLICY 

Please see more here

AGE LIMIT 

CLAY by Tina Marie does not deal with persons under the age of 18 since, by law, you have to be of legal age to conclude an agreement.

RESERVATION

CLAY by Tina Marie is not responsible for any errors in images and texts as well as prices on claybytinamarie.dk

Force majeure

CLAY by Tina Marie`s obligations are repealed under force majeure. If there is force majeure for more than 2 months, both the customer and we have the right to terminate the agreement without any obligation of compensation. With force majeure, we mean illness, transportation disruptions, import / export, whether this occurs in the company or its suppliers.

LAW AND VENUE

Any agreement made between us is subject to British law. Any dispute arising in connection with our agreement, including its existence or validity, shall be brought before a competent court in Denmark.

 

COMPANY INFORMATION

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Denmark

info@claybytinamarie.dk

Tlf: +45 4182 9333

CVR-nr.: 41645245

 

 

PRIVACY POLICY

Introduction

CLAY by Tina Marie protects your personal privacy when you use our services. Therefore, we have prepared a policy describing how we handle and protect your personal data. This policy will always be able to be changed, so pay attention to always check what is applicable. The latest version of this Privacy Policy is always available on claybytinamarie.dk

This Privacy Policy applies solely to private customers using our online service.

Who is responsible for your personal data?

CLAY by Tina Marie is the data controller for the processing of your personal data and carries the responsibility for ensuring that your data is handled properly in accordance with applicable law. 

Where do you store my personal data?

The personal data collected from you will be stored within Europe. We will only disclose personal data to a third party if this is required by law. CLAY by Tina Marie could also disclose your personal data to a third party in the situations which are listed at the bottom of this Policy.

Which personal data is collected?

We collect and store information about you that you provide to us, for example name, address and mobile number as well as information on how to contact you (via email and / or SMS). We also collect information about your purchases such as purchased goods, price, date and retail and any returns. If you participate in an event or contact us, we also collect your personal information on that occasion. 

How do we use your personal data?

We use your personal data for the following purposes:

 • To establish your identity
 • To process your orders and returns
 • To contact you with messages on deliveries, or if there is a problem with the delivery of your products
 • To answer your questions by e-mail or via customer service
 • To analyse and segmentate for targeted campaigns
 • To inform you about events if asked for
 • To invite you to events if asked for
 • To test and improve our systems and to offer services
 • To prevent fraud or abuse of our services
 • To allow you to participate in our competitions

Conservation

We do not store your personal data for longer than is necessary to fulfil the purposes described above or than what we are required to by law. Then, your personal data will be deleted.

What are your rights?

If you believe that your personal data as CLAY by Tina Marie has been faulty, examined or has been processed in violation of the law, you have the right to request that personal data are corrected, blocked or deleted. You do this by contacting our customer service. CLAY by Tina Marie in some cases are legally obliged to – and in some cases legally entitled – to undertake the processing of your personal data despite the fact that you may have requested these to be deleted. You may at any time revoke or modify the consents you have provided or ask not to receive further promotion either via customer service or through the material we emit.

Who has access to your personal data?

Your personal data will not be transferred or sold to a third party for advertising purposes. Your personal data will, however, be disclosed to a third party if this is necessary to provide services to you, for example for suppliers, enabling them to be responsible for the transport of ordered products or analyze your personal data for distribution of offers. In countries where it is possible, your personal data could also be disclosed to a third party with the aim to update the name and address through a national register or other public register.

How do we protect your personal data?

CLAY by Tina Marie takes the technical and organizational security measures, as required under the law, to ensure that your personal data is not tampered with, lost or destroyed, or that unauthorized persons can not access them. Our security procedures are changed continuously in line with technological development.

All transactions made via the website with the use of your personal data will be encrypted using SSL (Secure Socket Layer).

 

Cookies

Read more about cookies under “Cookie Declaration”

Social Plugins external links

There may be links to external websites on claybytinamarie.dk. These are not covered by this Privacy Policy. CLAY by Tina Marie takes no responsibility for the contents of the websites linked from claybytinamarie.dk.

COMPANY INFORMATION

CLAY by Tina Marie
Birkevej 3
5462 Morud
Denmark

info@claybytinamarie.dk

Tlf: +45 4182 9333

CVR-nr.: 41645245

The policy is effective from oktober 2020