0
0 Items Selected

No products in the cart.

Tina Marie

Hvilket af mine
keramik krus
har jeg lyst til i dag?

Hver morgen starter jeg med at vælge et krus til min morgen te og lidt senere op af formiddagen vælger jeg en helt anden kop eller krus til min formiddags latte.

Er du bare en lille smule som mig, så betyder valget af keramik krus eller kop ret meget. Valget falder altid på netop dét håndlavede keramikkrus der passer til mit humør den dag.

For nogen kan det måske virke helt skørt – men for en æstetiker som mig, betyder det bare alt at kunne drikke af et smukt håndlavet keramik krus.Kærlighed
til keramik

Krus i håndlavet keramik er for mig hverdagskunst

Et håndlavet keramikkrus er i virkeligheden en slags hverdagskunst. En måde at bringe min kærlighed til farver og kunst ind i min hverdag og det bidrager på så mange plan til hverdagsglæde. Kærligheden til en skøn kaffepause i en smuk kop er på alle måder ren selvforkælelse.Tina Marie
Tina Marie

Håndlavet
på Fyn

I mit lille værksted her på Fyn drejer jeg rigtig mange kopper og krus.

I mit lille værksted her på Fyn drejer jeg rigtig mange kopper og krus. Alle mine keramik krus og kopper er håndlavet og lavet med stor passion for formgivning. Keramik kruset skal ligge helt rigtigt i hånden – det er vigtigt – og derfor kan du finde mine krus i flere forskellige størrelser. Altid i design der er gennemtestet og med formgivning der giver mening.

Alle krus er håndlavet af mig og på mit værksted, så du kan være helt sikker på at få keramik fra keramikerens egen hånd. Altid.Vild med det unikke

Alle mine keramik krus er håndlavede og  håndmalede, derfor vil de også alle have deres eget helt unikke udtryk.

Mange håndlavede keramik krus og kopper er ensfarvede, men jeg har en helt særlig glæde ved at bruge mange glasurer og skabe et helt unikt udtryk. Da alle mine keramik krus og kopper er håndmalede, vil de også alle have deres eget helt unikke udtryk. Ikke 2 kopper er ens.

Gå på opdagelse i mit udvalg af keramik krus og kopper – og find præcis den kop eller det krus der passer perfekt til dig. Hvem ved, måske er der flere.

Alle keramik kopper og krus er glaseret med fødevaregodkendte glasurer.Tina Marie

Forhandlere

Ommine serier

Beach

Forest Mist

Sand

Morning Mist

Beach

Sandstorm

Meadow

Reef

Beach

Sand

Morning Mist

Reef

Sandstorm

Forest

Forest

Forest Mist

Medow

Leaves

Forest

Meadow

Leaves